Google Adwords

Ukoliko želite da Vašu ponuda vidi publika koja već traži proizvode i usluge koje Vi pružate, Google Adwords je pravo rešenje za Vas, jer ćete se prikazivati prvi na Googlu.

Nije Vam jasno šta je Adwords? To je jednostavno servis plaćanja - po - kliku koji Vam omogućava da kreirate reklame za Vaš biznis. Ove reklame koje mogu da se kliknu se onda prikazuju u Googlovim rezultatitma pretrage. Korišćenjem pravih ključnih reči za Vašu targetiranu publiku, Vi ste već ispred konkurencije jer dopirete do ljudi koji su zainteresovani za Vaš proizvod ili uslugu.

Zainteresovani?

Sjajno. Ovo su glavni razlozi zašto treba da koristite Adwords:

1. Adwords je merljiv i fleksibilan

Jedna od glavnih prednosti koje ima online marketing u odnosu na tradicionalne marketing kanale kao što su Tv ili štampa, je to što je lako merljiv. Uđite u Adwords PPC . Ovo je verovatno jedan od najboljih načina da se utvrdi šta radi a šta ne, zato što dolazi opremljen sa brojnom PPC metrikom koja će Vam uraditi zadato.

Adwords je veoma fleksibilan jer ima prilagodljive opcije za Vašu kampanju čime će zadovoljiti Vaše specifične potrebe.

2. Brži nego SEO

Ono što je karakteristika SEO je da mogu da prođu meseci pre nego što primetite bilo kakav rezultat zahvaljujući konkurenciji i vremenu koje je potrebno da se “dokažete”. Ovo nije slučaj sa Adwords-om. Jednom kad krene Vaša Adwords kampanja uživo, reklame će se pojaviti i dobićete instant rezultate, kao što su podaci o posetiocima. PPc vas može dovesti do vrha rezultata pretrage za samo nekoliko minuta.

3. Više angažuju korisnike

Google je primetio da Product listing ads i reklame u video sadržaju na Youtubeu dobijaju više klikova. Uzmite u obzir činjenicu da Youtube ima preko 1 bilion jedinstvenih poseta mesečno kao i nekoliko biliona pregleda dnevno. Pa zar ne želite da budete tamo gde su ljudi?

4. Možete kontrolisati troškove kampanje

Ovo je nešto što je zaista odlično u Adwordsu. Možete podesiti maksimalanu cenu na dnevnom nivou za Vašu kampanju. Ovo Vam omogućava da napravite budžet vaše kapmanje bez brige da li ćete prekoračiti taj budžet. A možete polagano i povečavati Vaš budžet, u odnosu na efekte Vaše kampanje.

5. Pomaže Vam da pobedite konkurenciju

Zbog brzine Adwords, kada se uporedi sa SEO, imate veliku prednost u odnosu na konkurenciju. Zato što ćete se pojavljivati u alatima za pretraživanje, Vaš sajt će dobijati više klikova nego druge kompanije u Vašoj industriji

Tražite firmu koja će voditi Vašu Google Adwords kampanju ili celokupan digitalni marketing?

Zatražite ponudu